Ähtärinjärven Diabetesyhdistys ry
Tiensivu 24 63900 Myllymäki
puh:0405919462

Liity jäseneksi

Ähtärinjärven Diabetesyhdistys ry:n jäsenmaksu on 16 € (v.2018). Liittyessäsi jäseneksi saat liittymisvuoden Diabetes-lehden maksutta. Jatkossa Diabetes-lehden voi tilata jäsenetuhintaan. Uudet jäsenet saavat yhdistyksen oman kynän. Loppuvuodesta liittyville lasku tulee vasta seuraavan vuoden alussa.

Siirry Diabetesliiton sivuille jäseneksiliittymislomakkeeseen tästä.

Ähtärinjärven Diabetesyhdistys ry on Diabetesliiton jäsenyhdistys. Diabetesliiton toimintaan voi tutustua tästä.

Diabetesyhdistysten järjestämiin tapahtumiin voit tutustua tästä

DIABETES-Verkkolehti

Tiesithän, että Diabetes-lehden päivittyvä verkkolehti on maksuton lisäetu kaikille lehden tilaajille. Verkkolehden käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasanasi sukunimesi isolla alkukirjaimella. Uusinta verkkolehdessä on Avoin arkisto, jonne pääsee ilman kirjausta ja jossa voi lukea aiemmin ilmestyneitä Diabetes-lehden juttuja.

Verkkolehteen pääset TÄÄLTÄ http://www.diabetes.fi/diabetesliitto/lehdet/diabetes-lehti/verkkolehti