Ähtärinjärven Diabetesyhdistys ry
Tiensivu 24 63900 Myllymäki
puh:0405919462

Jäsenedut vuonna 2018

Jäsenedut saat liittymällä jäseneksi. Jäseneksi liittymiskaavakkeita on Ähtärin ja Soinin Apteekeissa sekä Soinin terveysasemalla, Ähtärin terveyskeskuksen diabeteshoitajien odotustilassa.Netissä voit liittyä jäseneksi linkin kautta tai Diabetesliiton sivujen kautta valitsemalla Ähtärinjärven Diabetesyhdistys yhdistykseksi johon haluat liittyä. Jäsenkortin saat Diabetesliiton lähettämän laskun mukana. Esitä kortti uimahallissa ja kuntosalikortin oston yhteydessä Soinissa ja Lehtimäellä.

1.Tuettu uimahalli-kuntosalikäynti Hotelli Mesikämmenessä. Uimarin omavastuu on aina 2.50 € . Merkitse jos olet eläkeläinen tai lapsi sillä se vaikuttaa yhdistyksen maksamaan tukiosuuteen.Tuettu hinta ei ole kesä-,heinä-,elokuussa. Jäsenkortti mukaan !

2. Soinin kunnan kuntosali/uimahalli : yhdistys tukee 10 kerran kortin ostoa 7€/hlö. Huom! Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat saavat ostaa kortin puoleen hintaan ja siitä tukiosuus 7 €. Jäsenkortti mukaan ! Tuettu hinta ei ole voimassa kesä-,heinä-,elokuussa.

3. Alajärven Uimahalli : tuettu pääsymaksu, omavastuuosuus kaikille 2,50€ ja merkitse oletko eläkeläinen,aikuinen vai lapsi.Jäsenkortti mukaan ! Tuettu hinta ei ole voimassa kesä-,heinä-, elokuussa.

4.Jäsenet voi hakea taloudellista tukea Diabetesliiton kursseille. Tuki on 50€/hlö/kurssi ja on tarkoitettu ensisijaisesti eläkeläisille. Ota yhteys hallituksen jäseniin tai yhdistyksen emailiin.

5. Jäseneksi liittymisvuoden ajan saat Diabetes-lehden veloituksetta ( Lehtietu vain uusille jäsenille,lehtietu ei tule jos olet aiemmin jo ollut jäsen). Jäsenenä lehti 14€/vuosi. Ei jäsenille lehti on 40€/vuosi. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.  Nuorille ilmestyy verkossa oma tiedotuskanava Inspis.